Start verkoop rijwoningen fase 4 Hof Lindebeek Stevensbeek

22
APR
Mooi nieuws uit Stevensbeek: op zaterdag 22 april 2023 starten we met de verkoop van de betaalbare rijwoningen in de vierde fase van plan Hof Lindebeek!

Het groene plan Hof Lindebeek ligt op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in het gezellige dorp Stevensbeek. In fase 4 van dit unieke plan met parkachtige opzet worden 10 rijwoningen gerealiseerd in het monumentale hoofdgebouw. Het bijzondere gebouw heeft de status rijksmonument verkregen en zal aan de buitenzijde volledig in ere worden hersteld.

Aan de binnenzijde blijven verschillende karakteristieke elementen behouden, zoals de authentieke spanten en de gebogen ramen met gekleurd glas. Oud en nieuw worden hier met elkaar verenigd, want binnenin worden de woningen voorzien van de gemakken en luxe van deze tijd. Zo krijgen de woningen een goed geïsoleerde schil en worden ze uitgerust met duurzame installaties voor hedendaags wooncomfort. De woningen worden afgewerkt inclusief een complete keuken, mooi tegelwerk en goed sanitair. Zo wordt het hier modern wonen in een huis vol karakter!

Start verkoop
Van de 10 woningen worden er 8 woningen in verkoop gebracht. De prijzen variëren van € 274.000,- tot € 279.000,- v.o.n. De verkoop gaat op zaterdag 22 april a.s. officieel van start in Dorpshuis 't Stekske aan de Ceresstraat 2 in Stevensbeek. Je bent van 11:00 tot 13:00 uur van harte welkom om binnen te lopen en je uitgebreid te laten informeren door ons verkoopteam. Hierbij kun je gelijk de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier in ontvangst nemen. We ontmoeten je graag!

Ben je niet in de gelegenheid om naar de fysieke start verkoop te komen? Vanaf 22 april 2023 11:00 uur tref je de verkoopinformatie ook op de projectwebsite www.lindebeek.nl.

Inschrijven
Inschrijven voor deze woningen kan middels het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is tijdens de start verkoop en via de website. De inschrijving sluit op maandag 8 mei 2023 10:00 uur. Heb je interesse? Zorg dan dat jouw inschrijving voor die tijd bij Makelaardij Twan Poels is ingediend. Wanneer je tussentijds vragen hebt kun je ook altijd bij ons terecht.

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl