Hof Lindebeek

Hof Lindebeek is een bijzonder nieuw plan met een rijke geschiedenis. Het plan is gelegen op een rustige, mooie locatie, op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in het Brabantse dorp Stevensbeek.

Op deze plek ligt de oorsprong van Stevensbeek. Aan het begin van de vorige eeuw werd op de ontgonnen heidevelden modelboerderij Lactaria gesticht. Het onwillige Peelland werd door boeren en bosbouwers geploegd en gesmeed tot een stuk land met een ingetogen schoonheid die nog steeds zichtbaar is. Later is deze modelboerderij met veel liefde omgebouwd tot klooster. In de jaren ‘90 werden de panden op het landgoed in gebruik genomen als groepsaccommodatie ‘Stevenshof’.
Nu, meer dan een eeuw na de oorspronkelijke bouw, krijgen de gebouwen die inmiddels de status van rijksmonument hebben en de omliggende gronden een nieuwe bestemming. Met respect voor de rijke historie en de waardevolle natuurlijke omgeving worden de bestaande panden gerenoveerd en de omliggende gronden ontwikkeld voor woningbouw. Er zal een brede mix aan woningen worden gerealiseerd.

De woningen uit de eerste en derde fase zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd. In fase 4 van het mooie Hof Lindebeek worden in het hoofdgebouw, waar zich vroeger de veestallen bevonden, 10 heerlijke rijwoningen gerealiseerd. Fase 2 is in voorbereiding. In deze fase komen 26 woningen in diverse types, waaronder 4 twee-onder-een-kapwoningen, 15 rijwoningen, 4 levensloopbestendige vrijstaand geschakelde woningen, 2 levensloopbestendige vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen liggen op lekker ruime percelen. Een aantal van de woningen beschikt dan ook over parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor de overige woningen zijn parkeerplaatsen voorzien voor de deur en in het openbaar gebied.

De architectuur van de woningen is landelijk in een modern jasje. Door bij een groot aantal woningen het metselwerk te combineren met houten delen, sluit het ontwerp mooi aan bij de natuurlijke omgeving. In het plangebied is veel aandacht voor bestaand en nieuw groen, waardoor een fijne en gezellige wijk ontstaat waar je heerlijk kunt wonen en genieten.

De verkoop van fase 2a gaat op donderdag 6 juni a.s. officieel van start in Dorpshuis 't Stekske aan de Ceresstraat 2 in Stevensbeek. Je bent van 17:00 tot 19:00 uur van harte welkom om binnen te lopen en je uitgebreid te laten informeren door ons verkoopteam. Hierbij kun je gelijk de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier in ontvangst nemen. We ontmoeten je graag!

Heerlijk wonen in het groen, op een plek waar toekomst en historie samenkomen.

PROJECT
LOCATIE