Bezoek op de bouwplaats in Stevensbeek

Nieuws

Vorige week mochten we een mooi gezelschap ontvangen op de projectlocatie van nieuwbouwplan Hof Lindebeek in Stevensbeek! Allereerst vond er op maandag 11 juli jl. een inloopbijeenkomst plaats voor de omwonenden van het plan. Vervolgens kwamen op donderdag 14 juli de gemeenteraad en wethouders van gemeente Land van Cuijk op bezoek.

Inloopbijeenkomst
Tijdens de inloopbijeenkomst hebben we de omwonenden en de (toekomstige) bewoners van Hof Lindebeek geïnformeerd over de plannen voor de tweede fase. De plannen werden gepresenteerd op grote panelen waar de bezoekers langs konden lopen. Ook kon in gesprek worden gegaan met de projectontwikkelaar, de planoloog, de architect en de gemeente. De opkomst was goed, we hebben zo'n 50 mensen mogen verwelkomen op de inloopbijeenkomst.

Bezoek van de gemeente
Vorige week donderdag hebben de gemeenteraad en wethouders van gemeente Land van Cuijk een viertal projectlocaties bezocht in de gemeente, waaronder die van nieuwbouwplan Hof Lindebeek. Na een introductie van de projectleider van de gemeente heeft architect Arjan Onstenk het stedenbouwkundig plan en het ontwerp toegelicht.

Projectontwikkelaar Theo van der Maazen heeft verteld over de herbestemming van het monument, over de totstandkoming van de woningen voor de woongroep en over de duurzaamheidsoplossingen in het plan, zoals de toepassing van ons warmtepompsysteem en de hoogwaardige 'indak' pv-panelen. Hierbij kregen de gemeenteraadsleden en wethouders een rondleiding over de bouw.