Fase 4 Hof Lindebeek Stevensbeek in verkoop

De verkoop van de betaalbare woningen in fase 4 van Hof Lindebeek is van start! Dit groene plan ligt op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in het gezellige dorp Stevensbeek. In fase 4 worden 10 rijwoningen gerealiseerd in het monumentale hoofdgebouw. Hier wordt het modern wonen in huis vol karakter!

Het bijzondere gebouw heeft de status rijksmonument verkregen en zal aan de buitenzijde volledig in ere worden hersteld. Aan de binnenzijde blijven verschillende karakteristieke elementen behouden, zoals de authentieke spanten en de gebogen ramen met gekleurd glas.

Oud en nieuw worden hier met elkaar verenigd, want binnenin worden de woningen voorzien van de gemakken en luxe van deze tijd. Zo krijgen de woningen een goed geïsoleerde schil en worden ze uitgerust met duurzame installaties voor hedendaags wooncomfort. De woningen worden afgewerkt inclusief een complete keuken, mooi tegelwerk en goed sanitair.

Van de 10 woningen worden er 8 woningen in verkoop gebracht. De prijzen variëren van € 274.000,- tot € 279.000,- v.o.n.

Verkoopdocumentatie
Vanaf heden kun je de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.lindebeek.nl. Oriënteer je je liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie is verkrijgbaar bij de makelaar. Kom gerust langs, je bent van harte welkom!

Inschrijven
Heb je na het bekijken van de verkoopdocumentatie jouw droomhuis in Hof Lindebeek gevonden? Schrijf je dan voor 8 mei 2023 10:00 uur in door het inschrijfformulier met jouw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier kun je downloaden onderaan deze pagina of opvragen bij Makelaardij Twan Poels.

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-HofLindebeek-fase4.pdf