Omgevingsdialoog Hof Lindebeek Stevensbeek

11
jul

Aankondiging

Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. informeert de inwoners van Stevensbeek graag over de ontwikkelingen rondom nieuwbouwplan Hof Lindebeek, gelegen op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat. De eerste fase met 14 woningen is dit voorjaar opgeleverd en de 24 woningen voor de woongroep zijn momenteel in aanbouw. Inmiddels zijn we drukdoende met de voorbereidingen voor de tweede fase. Hiervoor organiseren we op maandag 11 juli aanstaande een inloopbijeenkomst voor omwonenden.

Door VFO Architects I Urban Design is een stedenbouwkundig ontwerp gemaakt voor de tweede fase. Om dit te presenteren organiseert Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. samen met de gemeente Land van Cuijk een omgevingsdialoog in de vorm van een inloopbijeenkomst. Tijdens de inloopbijeenkomst krijgen de aanwezigen niet alleen het stedenbouwkundig plan te zien, maar krijgen ze ook meer inzicht in de architectuur, wijze van bestemmen en voorlopige planning. Daarnaast is er ruimte om met elkaar over de plannen in gesprek te gaan.

De inloopbijeenkomst is op maandag 11 juli 2022 tussen 19:00 tot 20:30u in groepsaccommodatie De Brink aan de Kloosterstraat in Stevensbeek. Omdat Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. graag van tevoren wil weten hoeveel mensen er naar de inloopbijeenkomst komen vinden zij het fijn als u uzelf vooraf aanmeldt door voor 8 juli aanstaande een e-mail te sturen naar aanmelden@reuversbouw.nl o.v.v. Omgevingsdialoog Hof Lindebeek.

Tot ziens in Stevensbeek!