Start verkoop en verhuur hofwoningen Hof Lindebeek Stevensbeek

24
SEP
Op vrijdag 24 september 2021 start de verkoop en verhuur van de volgende fase van nieuwbouwplan Hof Lindebeek: 24 hofwoningen voor woongemeenschap 'Binnentuin'. Dit bijzondere plan is gelegen in het Brabantse dorp Stevensbeek, op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat. De 24 hofwoningen vormen samen met het monument op de locatie een carré, waarbinnen een gemeenschappelijke binnentuin komt te liggen.

De hofwoningen zijn onderverdeeld in 6 benedenwoningen, 6 bovenwoningen en 12 rijwoningen. Eén van de benedenwoningen is bestemd voor gemeenschappelijk gebruik. De rijwoningen worden te koop aangeboden, de beneden- en bovenwoningen zijn bestemd voor verhuur. Voor meer informatie over woongemeenschap Binnentuin verwijzen we graag naar de website www.binnentuin-hoflindebeek.nl.

Tijdens de start verkoop en verhuur ben je van harte welkom om bij de makelaar de uitgebreide documentatie in ontvangst te nemen. Ons team staat met inachtneming van de corona-maatregelen voor je klaar. Vanaf 24 september a.s. is de documentatie tevens te downloaden op www.lindebeek.nl. Daarnaast kun je de documentatie opvragen bij de makelaars, wij sturen je deze graag toe.

Start verkoop en verhuur hofwoningen Hof Lindebeek

  • Vrijdag 24 september 2021
  • Inloop vanaf 12.00 tot 17.30 uur bij de makelaar
Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl